1. Generelt
‍Havstjerna Eigedom
 AS, 917 032 114 ivaretar vi ditt personvern. I denne personvernerklæringen informerer vi om hvordan vi håndterer personopplysningene dine i forbindelse med at du besøker våre nettsider eller registrerer en konto via noen av våre nettsider,Vi kan gjøre endringer i vår personvernerklæring for å gjenspeile endringer i vår virksomhet, på våre nettsteder eller tjenester, eller gjeldende lov. Den siste versjonen av personvernerklæringen finnes alltid her på nettstedet.

2. Behandling og Rettigheter
Du har når som helst mulighet til å trekke tilbake eller be om innsikt i din person data. Kun personer med nødevendig arbeidsoppgaver vil ha mulighet til å aksessere detaljer for å kunne håndtere avtaler og henvendelser.

3. Hvem er ansvarlig for personopplysningen vi samler inn?
Havstjerna eigedom AS har ansvaret for å sikre at dine personopplysninger er behandlet i henhold til lover og regler. Vi iverksetter tekniske, juridiske og organisatoriske sikkerhetstiltak for å verne personopplysningene dine mot å bli manipulert, gå tapt eller bli ødelagt eller at uvedkommende får tilgang til dem.

4. Hvordan samler vi inn personvernopplysninger?
For å kunne tilby deg et komplett tilbud så vil vi be om
Telefonnummer
Epost-adresse
Adresse
Navn
Vi samler inn persondata igjennom Vipps og igjennom inntasting av bruker. Denne informasjonen deles ikke med andre og brukes kun til sitt nødvendige formål for administrering, støtte av og gjennomføring av avtaler mellom brukersted og kunde.Vipps sine vilkår kan leses her vilkar-privat/Salgsvilkår. Vilkår for medlemskap.https://www.vipps.no/vilkar/vilkar-privat/salgsvilkår,
5. Vilkår for kjøp

Selger er Havstjerna Eigedom AS, Iglandsvika 18, 6727 Bremanger. eigedom@havstjerna.no, 917 032 114, og betegnes i det følgende som selger/selgeren.Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som kjøper/kjøperen. Ditt medlemskap gir tilgang til Havstjerna eigedom’s fasiliteter og tjenester. Du vil få tilgang fra kjøpsøyeblikket. Abonnementet har ingen bindingstid og kan når som helst avbrytes enten med å kontakte Havstjerna Eigedom AS på eigedom@havstjerna.no eller ved å avbryte abonnementet i Vipps under administrer abonnement. Etter belastning vil du få tilgang til den fulle måneden uavhengig av når i måneden du avbryter. Du har 14 dagers angrerett og kontakt oss på eigedom@havstjerna.no for en refundering hvis du ikke er fornøyd. Hvis ikke du selv klarer å avbryte abonnementet kan du kontakte oss på eigedom@havstjerna.no for en øyeblikkelig kansellering.

Ved booking får du tilgang til lokasjon eller aktivtet ved booking øyeblikket, ved kansellering nær booking øyeblikket vil ikke bookingen bli automatisk refundert.

Klager rettes til selger innen rimelig tid. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig på telefon 23 400 500 eller www.forbrukerradet.no.